Półkolonie zimowe 2018!

POSTED BY Sekretariat | Sty, 09, 2018 |

Zapraszamy na półkolonie zimowe 2018

Centrum Terapii i Rozwoju Skarb organizuje w swojej siedzibie półkolonie zimowe
w terminach 29.01.2018 -02.02.2018 oraz 5.02.2018 – 9.02.2018.

W każdym tygodniu ferii zimowych organizowane są tematyczne półkolonie, na które zapraszamy dzieci w wieku od 6 do 11 lat w godzinach 7:30 – 15:15.

Jeśli zależy Wam na tym, by dzieci spędziły aktywnie czas w gronie rówieśników, mamy idealne rozwiązanie! Zapraszamy na wyjątkowe półkolonie, podczas których dzieci nie tylko odpoczną, ale przede wszystkim będą świetnie się bawić. Dodatkowo, zadbamy o rozwój ich umiejętności i zdobywanie praktycznej wiedzy!

Oferujemy szeroki wybór programów, zajęcia każdego dnia mają swój motyw przewodni wokół którego podejmowane będą aktywności zabawy. Będzie muzycznie, plastycznie, eksperymentalnie, tanecznie, baśniowo czyli po prostu czadowo

Będziemy także odkrywać magiczną salę doświadczania świata
Gwarantujemy wykwalifikowaną kadrę, cztery posiłki dziennie, ubezpieczenie NNW oraz atrakcyjne zajęcia w grupie maksymalnie 10-cio osobowej. Nasze półkolonie zgłaszane są do kuratorium oświaty.

Ramowy plan dnia

7.30 – 8.00 – przyprowadzanie dzieci (gry i zabawy integracyjne, stolikowe,
tematyczne);
8.00 – 8.30 – śniadanie;
8.30 – 10.30 – zajęcia programowe;
10.30 – 10.45 – drugie śniadanie;
10.45 – 12.00 – zajęcia programowe;
12.00 – 12.30 – obiad;
12.30 – 13.15 – zajęcia relaksacyjne;
13.15 – 14.30 – zajęcia programowe;
14.30 – 14.45 – podwieczorek;
14.45 – 15.15 – odbiór dzieci (gry i zabawy tematyczne, stolikowe)

Plan dnia może ulegać niewielkim zmianom, natomiast godziny rozpoczynania i kończenia zajęć nie ulegną zmianie. Planowane są wyjazdowe warsztaty kulinarne w Tychach, warsztaty w mikołowskim Muzeum, warsztaty z ratownictwa i wiele innych atrakcji.

Wyżywienie

W każdym dniu zapewniamy Państwa pociechom pełne wyżywienie, w którego skład wchodzą 4 posiłki: śniadanie, drugie śniadanie (owoce), obiad, podwieczorek (słodka przekąska).

Do posiłków podawana będzie herbata oraz soki owocowe. Pomiędzy posiłkami – woda źródlana.

Cennik półkolonii

370 zł za tygodniowe zajęcia w ramach półkolonii zimowych

Oferty promocyjne:

• 10 % zniżki dla rodzeństwa – dotyczy drugiego i kolejnego dziecka,

• 10% zniżki na wykupienie kolejnego turnusu.

Promocje nie łączą się.

Zapisy

Zgłoszenia przyjmujemy telefonicznie pod nr telefonu 883 06 06 77. W odpowiedzi na zgłoszenie, otrzymają Państwo w ciągu 24h e-mail potwierdzający wraz  z kartą zgłoszeniową do wypełnienia. W celu potwierdzenie rezerwacji należy wpłacić 50 zł zadatku na konto 97 84360003 0000 0026 7192 0007 do dnia 19.01.2018 r.

Ważne informacje!

Każdemu dziecku opłacamy ubezpieczenie NW. Nadzór nad prowadzonymi przez nas półkoloniami, a także kwalifikacjami kadry sprawuje Kuratorium Oświaty. Każdy pracownik posiada niezbędne uprawnienia oraz zaświadczenie o niekaralności z KRK. Powierzając naszej opiece swoje dzieci, możecie być Państwo pewni, że pozostają pod profesjonalną opieką doświadczonych wychowawców.

Zgłoszenia przyjmowane są drogą telefoniczną 880 06 06 77 lub mailowo wspolnyskarb@gmail.com